Pullaa ja palavereja Pietarsaaressa ja Pedersöressä


Pietarsaaren seudulla huolehditaan kokousväestä hyvin. Tarjolla on monenkokoisia tiloja ja maistuvaa purtavaa erilaisiin tarpeisiin. Sven on kumppaneittensa kanssa tutustunut tarjontaan, josta on löytynyt niin yhdistyksille, yrityksille kuin yksityisempiinkin juhliin soveltuvia helmiä.

PIETARSAARELLA PIENI ON KAUNISTA - MUTTA SUURTAKIN ON TARJOLLA

Syyskuu alkoi kierroksella Pietarsaaren seudun ryhmäoppaiden kanssa. Myös opastetulla kierroksella liikuttiin kokous- ja juhlaväelle sopivissa ympäristöissä kuten Rosenlundin pappila ja Aspegrenin puutarha


"Pikkuruiselle ryhmälle suosittelisin Pietarsaaressa Aspegrenin puutarhan laidalta tunnelmallista ansaria. Maisema inspiroi ja paikka on kuitenkin keskustan tuntumassa. 
Pieniä kokoustiloja on kuitenkin tarjolla myös Jugendissa ja Kaupunginhotellissakin. Kyllä tämä suosittelu on aivan mahdoton tehtävä”, tuskailee Sven. 

“Jos yhden mainitsee, jää monta varteenotettavaa vaihtoehtoa sanomatta.” 


Pietarsaaressa monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen sopivat perinteikäs Kaupunginhotelli ja kauniisiin vanhoihin rakennuksiin entisöidyt hotellit Jugend ja Epoque. “Kokonaispaketteja miljööstä ruokaan ja palaverista yöpymiseen”, kuten Sven asian ilmaisee. "Rantamaisemiin sijoittuva ravintola Pavis sopii sekin mainiosti kokouksien järjestämiseen", muistuttaa Sven. 

Mikä oli oma suosikkisi? Sven alkaa kiemurrella kiusaantuneen oloisena. "Ihan mahdoton päättää", hän viimein sanoo. "Riippuu siitä, onko kyseessä työpaikan pieni tiimi, joka haluaa muutamaksi tunniksi mukavan ympäristön ideointia varten vai isompi porukka, joka tarvii kokoukseen ryhmätyötiloja ja lisäksi yhden ison tilan, johon kaikki mahtuvat. Sekin vaikuttaa, haluaako seurue päivän aikana syödä paikan päällä.”

EKSOTIIKKAA KOKOUSVÄELLE PEDERSÖRESSÄ 

Naapurikunnassa tilanne ei ole yhtään huonompi. Pedersöressä voi valita vanhan tunnelmallisen kokous- ja juhlakäyttöön entisöidyn navetan (FÖUSFINESS), kosken rannalla sijaitsevan luomutilan (ESSE HIGHLAND), joenrantamaisemiin rakennetun lomakylän (SOLHAGA) ja hyvien yhteyksien päässä, niin ikään veden äärellä sijaitsevan kokouspaikan (UFFES MAT & CAFÉ) välillä.

Kaikki tarjoilevat myös maistuvaa ruokaa ryhmän tarpeiden mukaan, eikä yksikään paikoista ole tusinatuote! 

Pedersöressä hyvä ruoka ja inspiroiva ympäristö ruokkivat myös luovaa ajattelua!  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vaellusreittejä metsässä ja merenrannalla

Ilveskivellä humisevat hongat ja havisevat historian lehdet

Huoleton kesäpäivä hiekkarannalla